Investitor si Dezvoltator – Casa Noastra Imobiliare

-Parte a grupului Casa Noastra/QFort

Una din cele mai moderne capacitati de productie din Europa: patru hale pentru productia de sisteme de usi si ferestre din PVC si geam termoizolant, o moderna cladire de birouri, capacitate logistica si de transport, calitatea ferestrelor QFORT fiind apreciata de clienti din Italia, Franta, Austria, Germania, Elvetia, Belgia, Olanda si Romania.

Investitia in locuinte cere pricepere, rabdare si angajament, profesionalism si garantie, iar Casa Noastra Imobiliare poate aduce aceste ingrediente pentru orice locuinta. Filosofia noastra de afaceri se bazeaza pe oferirea de servicii de cea mai buna calitate, iar acest lucru este posibil datorita echipei noastre de profesionisti care raspunde celor mai variate cereri in cel mai scurt timp. Piata imobiliara din Romania se afla intr-o continua dezvoltare – de aceea rapiditatea cu care raspundem solicitarilor, siguranta si confidentialitatea tranzactiilor, ne diferentiaza de ceilalti jucatori. Putem spune ca am devenit un nume de referinta in domeniul imobiliar din Craiova si nu numai. In ultimii ani am finalizat si livrat catre clientii finali peste 150 de imobile , case si apartamente si am intermediat si vandut peste 1700 de terenuri intravilane si extravilane.

Project Manager – Vitalis Consulting

Fondata in 2006, Vitalis Consulting este una dintre cele mai importante companii care ofera servicii de consultanta in constructii si project management pe piata din Romania.

La 11 ani de la infiintare Vitalis Consulting numara peste 80 de profesionisti specializati in inginerie constructii civile, sanatatea si securitatea muncii (SSM), dirigentie de santier, certificare energetica, etc., fiind  implicata in peste 50 de proiecte in Romania si Marea Britanie, cu o suprafata totala de peste 1.000.000 mp si o valoare cumulata ce depaseste 650 mil. euro.

Arhitect – Getrix Arhitectura

Societatea GETRIX S.A. Craiova s-a infiintat in anul 1994, desfasurand in principal activitati de proiectare de arhitectura, activitati de design specializat, dar si de activitati de inginerie si consultanta tehnica legata de acestea, expertize tehnice si evaluari de patrimoniu, etc.

Colectivul de baza al firmei, din care 10 arhitecti, a elaborat de-a lungul timpului o gama foarte variata de proiecte, de la cladiri civile (locuinte colective si unifamiliale, sedii de firma, cladiri de invatamant de toate gradele, centre de cercetare, hoteluri, moteluri, pensiuni,  etc.), restaurari, consolidari, reabilitari cladiri de patrimoniu, cladiri industriale, agroindustriale, service-uri auto, etc. S-au proiectat investitii atat cu finantari private, cat si de la bugetul local, de stat sau fonduri europene.

La cele peste 2200 de proiecte de investitii se adauga si proiectele de urbanism, firma GETRIX fiind lider in piata proiectarii la nivel local si regional.

Bujorului Residence

Bujorului Residence reprezinta un proiect de anvergura fiind votat ca cel mai apreciat proiect imobiliar din Craiova. Alcatuit din peste 200 de apartamente cu 2 sau 3 camere, penthouse-uri, spatii comerciale, parcari subterane si supraterane, multiple facilitati, avand o arhitectura remarcabila, moderna, realizata dupa standarde occidentale care ii confera un statut privilegiat.

Scroll Up